opc_loader

Wensenlijst

Betaalmethoden

Vertrouwd online winkelen

Keurmerk webwinkel

Klantenservice

Klantbeoordeling

Booking.com Cadeaukaart (zee design)

Let op! Deze cadeaukaart is gratis te personaliseren met een tekst. Ook bieden wij een gratis cadeauzakje naar keuze.

Artikelnr: 0236832186
Booking.com Cadeaukaart

Hotels, appartementen en alles ertussenin. Met de booking.com cadeaukaart geef je de ontvanger hulp om iemand de wereld beleven met het grootste aanbod unieke verblijven ter wereld. De Booking.com Cadeaukaart kan worden opgeladen met ieder gewenst bedrag tussen de €5,- en €150,- en is in delen te besteden. Het saldo van de booking.com cadeaukaart is 3 jaar geldig en in meerdere keren te besteden. De mogelijkheden zijn van alle booking.com cadeaukaarten zijn hetzelfde. De uitstraling van het hoesje verschilt.

Vinkje Oplaadbaar tussen €5,- en €150,-
Vinkje Te besteden via booking.com
Vinkje Het saldo kan ik één keer of in delen worden verzilverd.
Vinkje De booking.com cadeaukaart is drie jaar geldig.

Vinkje Voor 17:00 uur besteld, morgen in huis.information logotype in a circle free icon
Vinkje Gratis inpakservice.information logotype in a circle free icon
Vinkje Gratis personaliseren met eigen tekst.information logotype in a circle free icon

0,00
Kies gewenste bedrag
Gratis inpakservice
x
Zet op wensenlijst
Artikelnummers
EAN:
5051644016861
Voorraad
Voorraad:
 154522414 items
Hoe werkt de Booking.com Cadeaukaart?

1. De ontvanger gaat naar booking.com
2. Vult code in die op de kaart staat.
3. De cadeaukaart met het tegoed word aan de Wallet toegevoegd.
4. En boeken maar.


Aanvullende informatie Booking.com Cadeaukaart 
 

De algemene voorwaarden van Booking.com – die van tijd tot tijd kunnen worden aangepast – hebben betrekking op alle diensten die direct of indirect (via distributeurs) online, via elk mobiel toestel, per e-mail of per telefoon beschikbaar worden gesteld. Door naar onze (mobiele) website te gaan, de pagina’s te bekijken, er gebruik van te maken en/of een reservering te maken via welk platform (hierna te noemen het ‘Platform’) dan ook, erkent u en stemt u ermee in dat u de onderstaande algemene voorwaarden (inclusief de privacyverklaring) heeft gelezen, begrepen en hiermee akkoord gaat.

Cadeaukaartnaarkeuze.nl gebruikt PostNL post als verzendmethode.
Wanneer je voor 17.00 besteld, sturen wij de cadeaukaarten meteen naar je toe.

Verzendkosten binnen Nederland <€300,-
Bij een bestelling tot €300,- bieden wij in ons afrekenproces de volgende verzendopties aan:

  • Brief €1,95 (zonder Track en Trace-code)
  • Brievenbuspakje €4,35 (Met track en Trace-code)
  • Aangetekend brievenbuspakje €8,45 (Met track en Trace-code & verzekerd)
     

Verzendkosten binnen Nederland >€300,- 
Bij een bestelling van €300,- of meer is de verzending gratis. Gratis bestellingen worden door ons als aangetekend brievenbuspakje verstuurd. (Met track en Trace-code & verzekerd) Wanneer je voor 17.00 besteld, sturen wij de cadeaukaarten meteen naar je toe. Cadeaukaartnaarkeuze.nl gebruikt PostNL post als verzendmethode. 

Bezorgen en verzendkosten Buitenland
Cadeaukaartnaarkeuze.nl gebruikt PostNL als verzendmethode naar het buitenland. Bij een bestelling van €300,- of meer is de verzending gratis. Daaronder rekenen wij per bestelling €13,- aan verzendkosten. De verzending wordt dan als pakket verstuurd (Met Track en Trace)

Ophalen in onze winkel
Ben je in de buurt en wil je jouw bestelling ophalen? Dit kan ook. In het afrekenproces kun je aangeven dat je jouw bestelling wilt afhalen. Ophalen is uiteraard kosteloos. 

Vertraagde levering
Vandaag besteld, morgen in huis. Dat is onze belofte en daar kun je op vertrouwen. Gaat het dan nooit mis? Nou ja, bijna nooit. In het uitzonderlijke geval dat het tóch misgaat, kun je van ons verwachten dat we er alles aan doen jouw pakketje alsnog zo snel mogelijk te bezorgen. Zodra we zien dat het misgaat, nemen we direct contact met je op.

Deze pagina’s, de inhoud en infrastructuur ervan, en de door ons aangeboden online reserveringsservice (inclusief het faciliteren van de betalingsservice) op deze pagina’s en via de website zijn eigendom van, worden beheerd en aan u aangeboden door Booking.com B.V. en worden alleen aangeboden voor uw persoonlijke, niet-commerciële (B2C) gebruik, op onderstaande voorwaarden. Onze relatie met Reisaanbieders is onderworpen aan aparte algemene voorwaarden die de (B2B) commerciële relatie bepaalt die we hebben met elk van deze Reisaanbieders. Iedere Reisaanbieder handelt op een professionele manier vis-à-vis Booking.com tijdens het beschikbaar maken van het product en/of de dienst op Booking.com (zowel voor business-to-business (‘B2B’) als voor business-to-consumer (‘B2C’) relaties). Houd er rekening mee dat Reisaanbieders eventueel – naast de voorwaarden en de kleine lettertjes zoals vermeld op de website - hun eigen algemene voorwaarden (aangaande levering, verscheping, transport, gebruik) hebben, toepassen en/of eisen ermee akkoord te gaan, en hun eigen huisregels hebben voor het gebruik, de toegang tot en consumptie van de Reis (die disclaimers en beperkingen van aansprakelijkheid kunnen bevatten).

Booking.com Cadeaukaart (zee design)

Goed geleverd en mooi ingepakt. Dankjewel hiervoor!
Beoordeling: [5 van de 5 sterren]

Aanbevolen artikelen:

Alternatieve artikelen: