opc_loader

Menu

Betaalmethoden


 

iDEAL is binnen Nederland de meeste gebruikte methode voor online betalingen. Bij deze betaalmethode kunt u direct tijdens het bestelproces de betaling afhandelen met uw eigen bank. U rekent af in uw vertrouwde internet betaalomgeving, op basis van specifieke beveiligingsmethodes van uw eigen bank. Voor het gebruik van iDEAL brengen wij GEEN kosten in rekening.


 

U kunt via cadeaukaartnaarkeuze ook via de bank een overboeking maken. IBAN: NL15 Rabo 016.79.80.602. BIC: RABONL2U

 
Met MyBank kunnen klanten een betaling verrichten op in onze webshop via de eigen internetbankieromgeving. Alle banken in Italië en Luxemburg zijn al aangesloten bij deze online betaalservice

 
SOFORTbanking (voorheen Direct ebanking) is een variant op betalen per bank en maakt het mogelijk om vanuit verschillende landen te betalen via de eigen vertrouwde bankomgeving. In Duitsland wordt deze betaaloplossing veel gebruikt. Maar ook in landen zoals Oostenrijk en België wordt er steeds vaker voor deze betaalwijze gekozen.

 
Wilt u de cadeaukaarten cash betalen of pinnen in onze winkel? Dit is uiteraard mogelijk. Geef in het afrekenproces aan dat u de cadeaukaart wilt afhalen en kies ter plaatse voor uw manier van betalen.