opc_loader

Menu

Zakelijk Bestellen

Een cadeaukaart is heel geschikt voor zakelijke doeleinden. Het is via cadeaukaartnaarkeuze.nl mogelijk om uw gekozen cadeaukaart gratis te personaliseren met een tekst, bedrijfslogo of een andere afbeelding. Daarnaast bieden wij gratis cadeau enveloppen met verschillende thema's. Ook denken graag met u mee over eventuele extra wensen. 

Gratis Personaliseren via cadeaukaartnaarkeuze.nl
Een cadeaukaart geven is nog leuker als deze is gepersonaliseerd met een tekst. Daarom kan er via cadeaukaartnaarkeuze.nl gratis een gepersonaliseerde tekst aan de cadeaukaart worden toegevoegd. Per cadeaukaart kan er gekozen worden om deze te personaliseren. 


Persoonlijke boodschap
Tijdens het bestellen op cadeaukaartnaarkeuze.nl kan je eenvoudig een persoonlijke boodschap doorgeven. Hier kan je bijvoorbeeld een felicitatie of een nieuwjaarswens op kwijt. Wij zorgen ervoor dat de booschap kosteloos op het cadeaukaartdoosje word gedrukt. 

Hoe werkt dit?
Hoe kan ik gepersonaliseerde tekst aan mijn cadeaukaart toevoegen?

  1. Kies een cadeaukaart.
  2. Ga naar de winkelwagen.
  3. Klik vervolgens op afrekenen.
  4. In het scherm welke nu verschijnt is er naast de gekozen cadeaukaart een mogelijkheid om een persoonlijke tekst aan de cadeaukaart toe te voegen.


Voorbeelden:


Gratis inpakservice
Een cadeaukaart geven is nog leuker als deze mooi is ingepakt. Daarom doen wij er graag een gratis cadeau-envelop omheen. Bovendien ontvangt u een strik en etiket op de verpakking. U kunt bij onze artikelen per cadeaukaart kiezen of u het deze ingepakt wilt hebben en voor welke gelegenheid. Hieronder staat een overzicht van gratis cadeau enveloppen waarmee wij de cadeaukaarten standaart inpakken. Wilt u er een andere envelop omheen of gaat het om een gelegenheid welke wij er niet bij hebben staat? Neem dan contact op via info@cadeaukaartnaarkeuze.nl of bel met 072-5713868.
*Cadeaukaarten met een afwijkend formaat (bv. Wonderbox en Bladcadeau) worden met cadeaupapier verpakt. Hier voegen wij een sticker en strik van het gekozen thema aan toe.
 
Originele ideeën
Heeft u een orgineel of creatief idee voor uw cadeaukaart? Wij van cadeaukaartnaarkeuze.nl denken graag met u mee. Bijvoorbeeld om cadeau's toevoegen aan de pas of een persoonlijke tekst in de cadeaukaart. Op het gebied van personalisatie is er echt van alles mogelijk. 

Heeft u interesse? Neem dan via het onderstaand formulier contact met ons op voor meer informatie. Of bel 072-5713868 om direct iemand te spreken.

Cadeaukaartnaarkeuze.nl

Middenwaard 59a

1703SC Heerhugowaard

Nederland

072-5713868

IBAN

NL09RABO 0335318126

BIC

RABONL2U

KvK

89811577

Btw

NL865119107B01

Contactformulier