opc_loader

Menu

Dagje Uit Cadeaukaart

De Dagje uit Cadeaubon is de leukste belevenisbon van dit moment! De ontvanger heeft o.a. keuze uit: Burgers Zoo, Attractiepark Slagharen, Euromast, Kartfabrique, Dolfinarium en nog veel meer. De Dagje uit Cadeaukaart kan worden opgeladen met ieder gewenst bedrag tussen de €5,- en €150,- en is in delen te besteden. Het saldo van de cadeaukaart is één jaar geldig. De cadeaukaart wordt geleverd met luxe cadeaudoosje.

Vinkje Oplaadbaar tussen €5,- en €150,-
Vinkje Te besteden voor meer dan 65 verschillende uitjes.

Vinkje Het saldo kan ik één keer of in delen worden verzilverd.
Vinkje De Dagje uit cadeaukaart is één jaar geldig.

Vinkje Voor 17:00 uur besteld, dezelfde dag verzonden.
Vinkje Gratis inpakservice.
Vinkje Gratis personaliseren met eigen tekst.

Let op! Deze cadeaukaart is gratis te personaliseren met een tekst.

Kies gewenste bedrag

Gratis inpakservice

0,00
Voorraad:
100035 items
Hoe werkt de Dagje uit Cadeaukaart?

1. De ontvanger maakt gratis een account aan in de dagje uit webshop.
2. Hier kan de ontvanger de cadeaukaart verzilveren en tickets kopen voor een bestemming naar keuze.


Aanvullende informatie Dagje uit Cadeaukaart
 

1. Na aankoop van Cadeaukaart valt het gebruik en de bewaring van Cadeaukaart en eventuele bijbehorende codes onder de volledige verantwoordelijkheid en risico van de Gebruiker. De Gebruiker dient deze specifiek ten behoeve van betalingen op internet met bijzondere zorgvuldigheid en discretie te behandelen; een en ander ter voorkoming van de mogelijkheid dat derden zonder toestemming het Saldo besteden bij de betaling voor Diensten.

2. De Gebruiker dient de kassabon van de aanschaf van Cadeaukaart te bewaren ter bewijs van het aangeschafte saldo op Cadeaukaart. Entertainment Jaarkaart B.V. staat er niet voor in dat een door haar via het internet aan de Gebruiker verstrekte opgave het Saldo juist weergeeft en aanvaardt daarover geen enkele aansprakelijkheid.

3. Cadeaukaart blijft eigendom van Entertainment Jaarkaart B.V. tot het Saldo EUR 0,00 bedraagt. Nadien vertegenwoordigt de kaart als drager van het Tegoed van Cadeaukaart geen waarde meer. Een en ander is onverminderd het bepaalde in lid 9 en 11.

4. De Gebruiker is uitsluitend gerechtigd Cadeaukaart te besteden bij Deelnemers in Nederland ten behoeve van de aanschaf van Producten / Diensten.

5. Betaling ten laste van het op Cadeaukaart opgeslagen Tegoed vindt onherroepelijk plaats indien en voor zover de Gebruiker via een interface, zoals bijvoorbeeld via een betaalterminal, kassasysteem of dialoog(betaal)venster op de website www.dagjeuit-cadeaukaart.nl “akkoord” voor betaling heeft gegeven via deze interface en het Tegoed toereikend is gebleken om ten laste daarvan de tussen de Deelnemer en de Gebruiker overeengekomen betaling te laten plaatsvinden.

6. Cadeaukaart is onder geen beding inwisselbaar voor contant geld of te besteden bij andere partijen dan de Deelnemers.

7. Het Tegoed van Cadeaukaart is gegarandeerd voor een periode van 1 jaar vanaf de datum van aanschaf van Cadeaukaart en is gedurende deze termijn door Gebruiker besteedbaar. Na deze periode en de omstandigheid als vermeld in lid 11 vervalt iedere aanspraak van de Gebruiker op het Tegoed van Cadeaukaart. De Gebruiker kan dan op het Saldo en/of het Tegoed geen enkele aanspraak meer maken.

8. Entertainment Jaarkaart B.V. vergoedt aan de Gebruiker onder geen beding rente over het Tegoed en/of het Saldo.

9. Indien een Gebruiker minder besteedt dan het Saldo van Cadeaukaart, vindt er geen restitutie plaats van het verschil tussen het werkelijk bestede bedrag en het resterende Tegoed op Cadeaukaart.

10. Cadeaukaart is niet herlaadbaar. Nadat het Tegoed op Cadeaukaart volledig is besteed, dan wel nadat het Saldo op Cadeaukaart is komen te vervallen overeenkomstig dit artikel, is Cadeaukaart niet meer bruikbaar.

Cadeaukaartnaarkeuze.nl gebruikt PostNL post als verzendmethode.
Wanneer je op werkdagen voor 17.00 besteld, sturen wij de cadeaukaarten meteen naar je toe. Hier ontvang je dezelfde dag een track en trace-code van.
PostNL bezorgt aangetekende brieven, pakketten en brievenbuspakjes binnen Nederland van dinsdag tot en met zaterdag. Indien het verzendproces bij PostNL normaal verloopt is de bestelling de meestal volgende werkdag op plaats van bestemming.*


Werkdagen Cadeaukaartnaarkeuze.nl
Maandag    9:00 uur - 17:00 uur
Dinsdag      9:00 uur - 17:00 uur
Woendag    9:00 uur - 17:00 uur
Donderdag 9:00 uur - 17:00 uur
Vrijdag        9:00 uur - 17:00 uur
Zaterdag     Gesloten
Zondag       Gesloten
met uitzondering van officiële feestdagen.
 

Verzendkosten binnen Nederland <€300,-
Bij een bestelling tot €300,- bieden wij in ons afrekenproces de volgende verzendopties aan:

  • Afhalen op onze afhaal-locatie in Heerhugowaard (Middenwaard 59a) (Kosteloos)
  • Brievenbuspakje €4,60 (Met track en Trace-code)
  • Aangetekend brievenbuspakje €9,05 (Met track en Trace-code & verzekerd)
     

Verzendkosten binnen Nederland >€300,-
Bij een bestelling van €300,- of meer is de verzending gratisGratis bestellingen worden door ons als aangetekend brievenbuspakje verstuurd. (Met track en Trace-code & verzekerd) Wanneer je voor 17.00 besteld, sturen wij de cadeaukaarten meteen naar je toe. Cadeaukaartnaarkeuze.nl gebruikt PostNL als verzendmethode. 

Bezorgen en verzendkosten Buitenland
Cadeaukaartnaarkeuze.nl gebruikt PostNL als verzendmethode naar het buitenland. Bij een bestelling van €300,- of meer is de verzending gratis. Daaronder rekenen wij per bestelling €12,55 aan verzendkosten. De verzending wordt als aangetekende brief verstuurd (Met Track en Trace en verzekering). Indien het verzendproces bij PostNL normaal verloopt is de bestelling binnen 2 a 3 werkdagen op plaats van bestemming.*


Verzendkosten cadeaukaarten gecombineerd met extra's binnen Nederland. 
Bij een bestelling waarbij de cadeaukaart gecombineerd (bijvoorbeeld popcorn bij een bioscoopcadeaukaart) bieden wij tot €300,- het volgende in ons afrekenproces aan verzendopties:

  • Pakket Post €7.50 (met Track en Trace-code)
  • Aangetekend Pakket €9,20 (Met track en Trace-code & verzekerd)
  • Afhalen (kosteloos)
  • Verzending boven €300,- worden kosteloos verstuurd.


Ophalen in onze winkel
Ben je in de buurt en wil je jouw bestelling ophalen? Dit kan ook. In het afrekenproces kun je aangeven dat je jouw bestelling wilt afhalen. Ophalen is uiteraard kosteloos. Het adres van onze afhaallocatie is Middenwaard 59a, 1703SC in Heerhugowaard.

*Vertraagde levering
Wanneer je op werkdagen voor 17:00 uur besteld, dan word je bestelling direct verstuurd. Dat is onze belofte en daar kun je op vertrouwen. Gaat het dan nooit mis? Nou ja, bijna nooit. In het uitzonderlijke geval dat het tóch misgaat, kun je van ons verwachten dat we er alles aan doen om te zorgen dat jouw pakketje alsnog zo snel mogelijk bij je terecht komt. Zodra we zien dat het misgaat, nemen we direct contact met je op.