opc_loader

Menu

Karwei Cadeaukaart

Het ideale cadeau voor de klussers onder ons! Met de Karwei Cadeaukaart kiest de ontvanger zelf het perfecte cadeau uit via Karwei. De cadeaukaart is te besteden in alle Karwei winkels en via de webshop. De Karwei cadeaukaart is in delen te besteden, oplaadbaar tussen €5,- en 150,-. De cadeaubon is onbeperkt geldig na uitgifte.

Vinkje Oplaadbaar tussen €5,- en €150,-
Vinkje  De cadeaukaart is geldig in alle winkels van Karwei en op de webshop.
Vinkje De cadeaukaart is onbeperkt geldig. 
Vinkje Het saldo kan ik één keer of in delen worden verzilverd.

Vinkje Voor 17:00 uur besteld, dezelfde dag verzonden.information logotype in a circle free icon
Vinkje Gratis inpakservice.information logotype in a circle free icon
Vinkje Gratis personaliseren met eigen tekst.information logotype in a circle free icon

Let op! Deze cadeaukaart is gratis te personaliseren met een tekst.

Kies gewenste bedrag

Gratis inpakservice

0,00
Voorraad:
2022010 items
Hoe werkt de Karwei Cadeaukaart?

De KARWEI Cadeaukaart is te gebruiken in alle KARWEI-bouwmarkten en in de webshop

Aanvullende informatie Karwei Cadeaukaart 

De KARWEI Cadeaukaart kan niet retour worden gegeven. Het tegoed op de KARWEI Cadeaukaart kan in delen worden besteed. Indien het tegoed onvoldoende is voor de aankoop van een bepaald artikel, dan kan het resterende bedrag worden voldaan via een ander betaalmiddel. Geen enkel tegoed op de KARWEI Cadeaukaart is inwisselbaar in contant geld en/of andere cadeaubonnen. Indien betaald is met de KARWEI Cadeaukaart staat het saldo van de kaart vermeld op de kassabon. Het saldo van het tegoed op de KARWEI Cadeaukaart is tevens opvraagbaar bij de kassa van iedere KARWEI-bouwmarkt. De KARWEI-bouwmarkt zal bij het retourneren van de aankoop/aankopen die (gedeeltelijk) betaald is/zijn met de KARWEI Cadeaukaart, het bedrag dat met de KARWEI Cadeaukaart is betaald omzetten naar een nieuwe (digitale) KARWEI Cadeaukaart. Het eventuele restantbedrag dat betaald is met Creditcard of PayPal zal worden teruggeboekt. Indien het restantbedrag betaald is met iDEAL dan kan de klant ervoor kiezen om het gehele te restitueren bedrag uit te laten betalen (contant of retourpinnen). Het (saldo van het) tegoed op de (fysieke) KARWEI Cadeaukaart is onbeperkt geldig. De digitale KARWEI Cadeaukaart is vijf jaar geldig. De KARWEI Cadeaukaart kan slechts éénmaal worden opgeladen. De KARWEI Cadeaukaart is niet persoonlijk en kan worden gebruikt door de houder ervan. De KARWEI Cadeaukaart is uitsluitend bestemd voor particulier gebruik. De KARWEI Cadeaukaart mag zonder de voorafgaande schriftelijke toestemming van Intergamma B.V. niet gebruikt worden voor commerciële doeleinden. Intergamma B.V. en de KARWEI-bouwmarkten aanvaarden geen enkele aansprakelijkheid voor verlies, diefstal of beschadiging van de KARWEI Cadeaukaart, noch voor onbevoegd gebruik van en/of frauduleus handelen met de KARWEI Cadeaukaart. Het namaken van de KARWEI Cadeaukaart is verboden. Elke verandering maakt de KARWEI Cadeaukaart ongeldig. Op de verjaardag van je schoonmoeder die altijd van iedereen bloemen krijgt? Op bezoek bij kersverse ouders bij wie de kraamkamer al vol bloemen staat? Origineel cadeau nodig voor medewerkers, klanten of relaties? De Fleurop Bloemenbon biedt uitkomst! Met de Fleurop Bloemenbon kan de ontvanger op ieder gewenst moment bloemen, planten of accessoires kopen bij alle Fleurop bloemisten in Nederland. Deze cadeaukaart is op te waarderen tegen elk bedrag tussen de €5,- en €150,-. De Fleurop Bloemenbon is 5 jaar geldig.

Cadeaukaartnaarkeuze.nl gebruikt PostNL post als verzendmethode.
Wanneer je op werkdagen voor 17.00 besteld, sturen wij de cadeaukaarten meteen naar je toe. Hier ontvang je dezelfde dag een track en trace-code van.
PostNL bezorgt aangetekende brieven, pakketten en brievenbuspakjes binnen Nederland van dinsdag tot en met zaterdag. Indien het verzendproces bij PostNL normaal verloopt is de bestelling de meestal volgende werkdag op plaats van bestemming.*


Werkdagen Cadeaukaartnaarkeuze.nl
Maandag    9:00 uur - 17:00 uur
Dinsdag      9:00 uur - 17:00 uur
Woendag    9:00 uur - 17:00 uur
Donderdag 9:00 uur - 17:00 uur
Vrijdag        9:00 uur - 17:00 uur
Zaterdag     Gesloten
Zondag       Gesloten
met uitzondering van officiële feestdagen.
 

Verzendkosten binnen Nederland <€300,-
Bij een bestelling tot €300,- bieden wij in ons afrekenproces de volgende verzendopties aan:

  • Afhalen op onze afhaal-locatie in Heerhugowaard (Middenwaard 59a) (Kosteloos)
  • Brievenbuspakje €4,60 (Met track en Trace-code)
  • Aangetekend brievenbuspakje €9,05 (Met track en Trace-code & verzekerd)
     

Verzendkosten binnen Nederland >€300,-
Bij een bestelling van €300,- of meer is de verzending gratisGratis bestellingen worden door ons als aangetekend brievenbuspakje verstuurd. (Met track en Trace-code & verzekerd) Wanneer je voor 17.00 besteld, sturen wij de cadeaukaarten meteen naar je toe. Cadeaukaartnaarkeuze.nl gebruikt PostNL als verzendmethode. 

Bezorgen en verzendkosten Buitenland
Cadeaukaartnaarkeuze.nl gebruikt PostNL als verzendmethode naar het buitenland. Bij een bestelling van €300,- of meer is de verzending gratis. Daaronder rekenen wij per bestelling €12,55 aan verzendkosten. De verzending wordt als aangetekende brief verstuurd (Met Track en Trace en verzekering). Indien het verzendproces bij PostNL normaal verloopt is de bestelling binnen 2 a 3 werkdagen op plaats van bestemming.*


Verzendkosten cadeaukaarten gecombineerd met extra's binnen Nederland. 
Bij een bestelling waarbij de cadeaukaart gecombineerd (bijvoorbeeld popcorn bij een bioscoopcadeaukaart) bieden wij tot €300,- het volgende in ons afrekenproces aan verzendopties:

  • Pakket Post €7.50 (met Track en Trace-code)
  • Aangetekend Pakket €9,20 (Met track en Trace-code & verzekerd)
  • Afhalen (kosteloos)
  • Verzending boven €300,- worden kosteloos verstuurd.


Ophalen in onze winkel
Ben je in de buurt en wil je jouw bestelling ophalen? Dit kan ook. In het afrekenproces kun je aangeven dat je jouw bestelling wilt afhalen. Ophalen is uiteraard kosteloos. Het adres van onze afhaallocatie is Middenwaard 59a, 1703SC in Heerhugowaard.

*Vertraagde levering
Wanneer je op werkdagen voor 17:00 uur besteld, dan word je bestelling direct verstuurd. Dat is onze belofte en daar kun je op vertrouwen. Gaat het dan nooit mis? Nou ja, bijna nooit. In het uitzonderlijke geval dat het tóch misgaat, kun je van ons verwachten dat we er alles aan doen om te zorgen dat jouw pakketje alsnog zo snel mogelijk bij je terecht komt. Zodra we zien dat het misgaat, nemen we direct contact met je op.