opc_loader

Menu

Nationale Bioscoopbon

Het leukste cadeau in het donker. Met de Nationale Bioscoopbon kan de ontvanger naar meer dan 175 verschillende bioscopen (O.a. Vue en Pathé) De Nationale Bioscoopbon kan worden opgewaardeerd voor bedragen tussen de €5,- en €150,-. De Nationale Bioscoopbon is tot vijf jaar na aankoop geldig en is bovendien in delen te besteden. De bioscoopcadeaukaart is vanaf heden leverbaar in combinatie met popcorn (á €2,99)

Vinkje Oplaadbaar tussen €5,- en €150,-
Vinkje Te besteden bij ruim 175 verschillende Bioscopen.

Vinkje Het saldo kan ik één keer of in delen worden verzilverd.
Vinkje De Nationale Bioscoopbon is 5 jaar geldig.

Let op! Deze cadeaukaart is gratis te personaliseren met een tekst.

Kies gewenste bedrag

Gratis inpakservice

Voeg popcornverpakking toe

0,00
Voorraad:
2122111 items
Hoe werkt de Nationale Bioscoopbon?
 
De ontvanger kan met het tegoed op de Nationale Bioscoopbon bioscoopkaartjes aanschaffen bij ruim 175 bioscopen en filmtheaters in Nederland. Onder andere alle Vue Bioscopen en alle Pathé bioscopen. De ontvanger kan er geen eten of drinken mee kopen. De Nationale Bioscoopbon is een "waardebon" en het tegoed kan in delen worden besteed, maar niet contant worden uitbetaald. 

Aanvullende informatie Nationale Bioscoopbon 

Met de Nationale Bioscoopbon geef je iemand een gezellige, leuke avond cadeau. De Nationale Bioscoopbon is geldig bij ruim 175 bioscopen én filmtheaters in Nederland en in te leveren voor elke gewenste film, op elke dag van de week! De Nationale Bioscoopbon kunt u met het gewenste bedrag oplaten waarderen, een waarde kiest u tussen de € 5,00 en € 150,00. De Nationale Bioscoopbon is vervolgens in een keer of in delen te besteden bij de bioscoop of het filmtheater. De Nationale Bioscoopbon is alléén te besteden aan bioscoopkaartjes, niet aan consumpties. Kijk voor inleverlocaties bij de ‘Bioscoopzoeker’ op de website van bioscoop .

Cadeaukaartnaarkeuze.nl gebruikt PostNL post als verzendmethode.
Wanneer je op werkdagen voor 17.00 besteld, sturen wij de cadeaukaarten meteen naar je toe. Hier ontvang je dezelfde dag een track en trace-code van.
PostNL bezorgt aangetekende brieven, pakketten en brievenbuspakjes binnen Nederland van dinsdag tot en met zaterdag. Indien het verzendproces bij PostNL normaal verloopt is de bestelling de meestal volgende werkdag op plaats van bestemming.*


Werkdagen Cadeaukaartnaarkeuze.nl
Maandag    9:00 uur - 17:00 uur
Dinsdag      9:00 uur - 17:00 uur
Woendag    9:00 uur - 17:00 uur
Donderdag 9:00 uur - 17:00 uur
Vrijdag        9:00 uur - 17:00 uur
Zaterdag     Gesloten
Zondag       Gesloten
met uitzondering van officiële feestdagen.
 

Verzendkosten binnen Nederland <€300,-
Bij een bestelling tot €300,- bieden wij in ons afrekenproces de volgende verzendopties aan:

  • Afhalen op onze afhaal-locatie in Heerhugowaard (Middenwaard 59a) (Kosteloos)
  • Brievenbuspakje €4,60 (Met track en Trace-code)
  • Aangetekend brievenbuspakje €9,05 (Met track en Trace-code & verzekerd)
     

Verzendkosten binnen Nederland >€300,-
Bij een bestelling van €300,- of meer is de verzending gratisGratis bestellingen worden door ons als aangetekend brievenbuspakje verstuurd. (Met track en Trace-code & verzekerd) Wanneer je voor 17.00 besteld, sturen wij de cadeaukaarten meteen naar je toe. Cadeaukaartnaarkeuze.nl gebruikt PostNL als verzendmethode. 

Bezorgen en verzendkosten Buitenland
Cadeaukaartnaarkeuze.nl gebruikt PostNL als verzendmethode naar het buitenland. Bij een bestelling van €300,- of meer is de verzending gratis. Daaronder rekenen wij per bestelling €12,55 aan verzendkosten. De verzending wordt als aangetekende brief verstuurd (Met Track en Trace en verzekering). Indien het verzendproces bij PostNL normaal verloopt is de bestelling binnen 2 a 3 werkdagen op plaats van bestemming.*


Verzendkosten cadeaukaarten gecombineerd met extra's binnen Nederland. 
Bij een bestelling waarbij de cadeaukaart gecombineerd (bijvoorbeeld popcorn bij een bioscoopcadeaukaart) bieden wij tot €300,- het volgende in ons afrekenproces aan verzendopties:

  • Pakket Post €7.50 (met Track en Trace-code)
  • Aangetekend Pakket €9,20 (Met track en Trace-code & verzekerd)
  • Afhalen (kosteloos)
  • Verzending boven €300,- worden kosteloos verstuurd.


Ophalen in onze winkel
Ben je in de buurt en wil je jouw bestelling ophalen? Dit kan ook. In het afrekenproces kun je aangeven dat je jouw bestelling wilt afhalen. Ophalen is uiteraard kosteloos. Het adres van onze afhaallocatie is Middenwaard 59a, 1703SC in Heerhugowaard.

*Vertraagde levering
Wanneer je op werkdagen voor 17:00 uur besteld, dan word je bestelling direct verstuurd. Dat is onze belofte en daar kun je op vertrouwen. Gaat het dan nooit mis? Nou ja, bijna nooit. In het uitzonderlijke geval dat het tóch misgaat, kun je van ons verwachten dat we er alles aan doen om te zorgen dat jouw pakketje alsnog zo snel mogelijk bij je terecht komt. Zodra we zien dat het misgaat, nemen we direct contact met je op.