opc_loader

Menu

My Jewellery Giftcard

De My Jewellery Giftcard is de algemene modecadeaukaart Nederland. Deze is te besteden bij 1 van de My jewellery boutiques of de webshop. De My Jewellery Giftcard cadeaukaart is twee jaar geldig en in meerdere keren te besteden. De My Jewellery Giftcard is in een leuke knallende roze  kleur te verkrijgen. 

Vinkje Oplaadbaar tussen €5,- en €150,-
Vinkje Het saldo kan ik één keer of in delen worden verzilverd.
Vinkje De My Jewellery Giftcard​ cadeaukaart is twee jaar geldig vanaf aankoopdatum.
Vinkje Voor 17:00 uur besteld, dezelfde dag verzonden.

Vinkje Gratis inpakservice.
Vinkje Gratis personaliseren met eigen tekst.

Kies gewenste bedrag

Gratis inpakservice

0,00
Voorraad:
365000 items

Hoe werkt de My Jewellery Giftcard?


In een winkel betalen: 
De My Jewellery Giftcard is gemakkelijk in gebruik. In een fysieke winkel overhandigt de ontvanger de My Jewellery Giftcard bij de kassa, het bedrag op de My Jewellery Giftcard wordt van het totale bonbedrag afgehaald waarna het eventuele restantbedrag op een andere manier betaalt. 

Online betalen:

Bij het afrekenen in een webshop kan de ontvanger kiezen voor de My Jewellery Giftcard als betaalmethode. Deze staat naast iDeal, overboeking etc. De ontvanger vult het 19-cijferige kaartnummer in en eventueel de 6-cijferige security code. De SC code vind je onder de zilveren kraslaag op de My Jewellery Giftcard. Mocht er na betaling nog een restbedrag moeten betalen dan kan dit via iDeal worden voldaan.

Cadeaukaartnaarkeuze.nl gebruikt PostNL post als verzendmethode.
Wanneer je op werkdagen voor 17.00 besteld, sturen wij de cadeaukaarten meteen naar je toe. Hier ontvang je dezelfde dag een track en trace-code van.
PostNL bezorgt aangetekende brieven, pakketten en brievenbuspakjes binnen Nederland van dinsdag tot en met zaterdag. Indien het verzendproces bij PostNL normaal verloopt is de bestelling de meestal volgende werkdag op plaats van bestemming.*


Werkdagen Cadeaukaartnaarkeuze.nl
Maandag    9:00 uur - 17:00 uur
Dinsdag      9:00 uur - 17:00 uur
Woendag    9:00 uur - 17:00 uur
Donderdag 9:00 uur - 17:00 uur
Vrijdag        9:00 uur - 17:00 uur
Zaterdag     Gesloten
Zondag       Gesloten
met uitzondering van officiële feestdagen.
 

Verzendkosten binnen Nederland <€300,-
Bij een bestelling tot €300,- bieden wij in ons afrekenproces de volgende verzendopties aan:

  • Afhalen op onze afhaal-locatie in Heerhugowaard (Middenwaard 59a) (Kosteloos)
  • Brievenbuspakje €4,60 (Met track en Trace-code)
  • Aangetekend brievenbuspakje €9,05 (Met track en Trace-code & verzekerd)
     

Verzendkosten binnen Nederland >€300,-
Bij een bestelling van €300,- of meer is de verzending gratisGratis bestellingen worden door ons als aangetekend brievenbuspakje verstuurd. (Met track en Trace-code & verzekerd) Wanneer je voor 17.00 besteld, sturen wij de cadeaukaarten meteen naar je toe. Cadeaukaartnaarkeuze.nl gebruikt PostNL als verzendmethode. 

Bezorgen en verzendkosten Buitenland
Cadeaukaartnaarkeuze.nl gebruikt PostNL als verzendmethode naar het buitenland. Bij een bestelling van €300,- of meer is de verzending gratis. Daaronder rekenen wij per bestelling €12,55 aan verzendkosten. De verzending wordt als aangetekende brief verstuurd (Met Track en Trace en verzekering). Indien het verzendproces bij PostNL normaal verloopt is de bestelling binnen 2 a 3 werkdagen op plaats van bestemming.*


Verzendkosten cadeaukaarten gecombineerd met extra's binnen Nederland. 
Bij een bestelling waarbij de cadeaukaart gecombineerd (bijvoorbeeld popcorn bij een bioscoopcadeaukaart) bieden wij tot €300,- het volgende in ons afrekenproces aan verzendopties:

  • Pakket Post €7.50 (met Track en Trace-code)
  • Aangetekend Pakket €9,20 (Met track en Trace-code & verzekerd)
  • Afhalen (kosteloos)
  • Verzending boven €300,- worden kosteloos verstuurd.


Ophalen in onze winkel
Ben je in de buurt en wil je jouw bestelling ophalen? Dit kan ook. In het afrekenproces kun je aangeven dat je jouw bestelling wilt afhalen. Ophalen is uiteraard kosteloos. Het adres van onze afhaallocatie is Middenwaard 59a, 1703SC in Heerhugowaard.

*Vertraagde levering
Wanneer je op werkdagen voor 17:00 uur besteld, dan word je bestelling direct verstuurd. Dat is onze belofte en daar kun je op vertrouwen. Gaat het dan nooit mis? Nou ja, bijna nooit. In het uitzonderlijke geval dat het tóch misgaat, kun je van ons verwachten dat we er alles aan doen om te zorgen dat jouw pakketje alsnog zo snel mogelijk bij je terecht komt. Zodra we zien dat het misgaat, nemen we direct contact met je op.