opc_loader

Wensenlijst

Betaalmethoden

Vertrouwd online winkelen

Keurmerk webwinkel

Klantenservice

Klantbeoordeling

GiftForYou Mini High Tea

Let op! De cadeaukaart is gratis te personaliseren met een tekst. Ook bieden wij een gratis cadeauzakje naar keuze.

Artikelnr: 0019296787
GiftForYou

De GiftForYou Mini High Tea is geldig voor een mini high tea met thee en een aantal zoete en/of hartige hapjes voor twee. De ontvanger heeft keuze uit meer dan 100 tearoom en restaurants. De GiftForYou Mini High Tea is 3 jaar en 3 maanden geldig.   

Vinkje Geldig voor twee personen.
Vinkje Keuze uit meer dan 100 tearooms en restaurants.

Vinkje Te besteden via giftforyou.nl.
Vinkje Vanaf de dag van uitgifte 3 jaar en 3 maanden geldig.
Vinkje De GiftForYou Mini High Tea voor twee heeft een vaste waarde.
Vinkje 
Voor 17:00 uur besteld, morgen in huis.information logotype in a circle free icon
Vinkje Gratis inpakservice.information logotype in a circle free icon
Vinkje Gratis personaliseren met eigen tekst.information logotype in a circle free icon

25,00
Gratis inpakservice
x
Zet op wensenlijst
Artikelnummers
EAN:
0748252360045
Voorraad
Voorraad:
 569878 items
Hoe werkt de Giftforyou Mini High Tea voor twee?

1. Check de code
    Op de achterzijde van de voucher in de GiftForYou Cadeaukaart vind de ontvanger een unieke 19-cijferige vouchercode. 
    Deze code dient te worden ingevoerd op giftforyou.nl
    De ontvanger ziet direct de verloopdatum van de giftforyou en een overzicht van alle deelnemende locaties.
 
 2. Kies een Locatie
     De ontvanger kiest uit het overzicht op giftforyou.nl een locatie.
  
  3. Reserveer bij de locatie
      De ontvanger reserveert bij de gekozen locatie en vemeld hierbij dat er een e-ticket word ingeleverd als betaalmiddel.
  
  4. Bevestiging belevenis.
     Bevestig de locatie op de website van giftforyou.nl. Hierbij wordt om de pincode van de voucher gevraagd. De ontvanger 
     ontvangt zijn e-ticket op het ingevoerde e-mailadres. 
  
   5. Ontvanger neemt e-ticket mee.
        De ontvanger print het e-ticket of laat deze via de telefoon scannen bij de locatie op de afgesproken datum.

Let op! Het is niet mogelijk om het voucher in de GiftForYou direct bij de locatie in te leveren. Eerst dient via de website van GiftForYou een locatie te worden gekozen. Dan wordt er meteen een e-ticket aangemaakt. Ter plaatse bij de locatie kan de ontvanger met het e-ticket gaan genieten.

Aanvullende Informatie GiftForYou
 
Reserveren met een GiftForYou e-ticket
De ontvanger reserveert met het GiftForYou e-ticket direct telefonisch bij het hotel, restaurant, saunacomplex of de activiteit van je keuze. Voordat de ontvanger de GiftForYou kan verzilveren dient deze dus eerst de voucher uit het doosje op de website om te zetten in een e-ticket voor een specifieke locatie. De contactgegevens van deze locaties vind de ontvanger terug op de website. Meld bij een telefonische reservering altijd dat je in bezit bent van een GiftForYou e-ticket. De reservering is een transactie tussen de locatie en de klant die de reserveringsaanvraag indient. Aan reserveringsaanvragen kunnen geen rechten worden ontleend. Aanbieders behouden zich het recht voor om reserveringen te weigeren.

GiftForYou is te verzilveren op basis van plaats- en prijsbeschikbaarheid van de locaties. Zij zijn gerechtigd om GiftForYou te weigeren bij beperkte beschikbaarheid. Bij aankomst dient de gebruiker van GiftForYou het e-ticket in te leveren bij de betreffende locatie.

Annuleren
Annuleren van een reservering: indien de ontvanger een definitieve reservering wilt annuleren kunnen hier voorwaarden aan verbonden zijn. Bij een hotelreservering worden vaak annuleringskosten in rekening gebracht. Hiervoor verwijzen wij de ontvanger graag naar de geldende annuleringsvoorwaarden van het hotel waar je gereserveerd hebt. Ieder hotel heeft eigen annuleringsvoorwaarden. In geval van een no-show (niet nakomen van de reservering) komt de waarde van de GiftForYou te vervallen. Het e-ticket wordt dan als ingeleverd beschouwd.

Prijzen en betalingen
De genoemde prijzen voor de aangeboden producten en diensten zijn in euro’s en eventuele belastingen, eventuele reserveringskosten en eventuele extra’s die de ontvanger gebruikt. GiftForYou is vrijgegeven van BTW. Genoemde prijzen zijn altijd onder voorbehoud. Betaling dient direct te geschieden bij het afronden van de bestelling.

Omruilen
Het is niet mogelijk GiftForYou om te ruilen voor geld. Het is wel mogelijk een GiftForYou om te ruilen voor een ander thema van dezelfde GiftForYou verpakkingslijn. Alles over omruilen is te lezen op de website van giftforyou

Verlies
Iedere GiftForYou voucher heeft een unieke code die slechts eenmaal wordt verstrekt. Bij verlies, diefstal en/of beschadiging van de voucher, waardoor deze niet meer bruikbaar wordt geacht, keert GiftFor2 B.V. geen nieuwe voucher uit. De ontvanger dient de voucher zorgvuldig te bewaren.

Geldigheid
GiftForYou is vanaf de dag van uitgifte 3 jaar en 3 maanden geldig, tenzij anders vermeld. De voucher dient voor het einde van de geldigheidstermijn te zijn ingewisseld voor een e-ticket én te zijn ingeleverd bij de gekozen locatie. Alleen GiftForYou vouchers met een geldige en door GiftForYou geactiveerde code zijn geldig. GiftForYou behoudt zicht het recht voor de unieke code bij het niet nakomen van de betalings- en/of reserveringsverplichting te blokkeren, waarmee de waarde onomkeerbaar komt te vervallen. Na het verlopen van de geldigheidstermijn vindt geen restitutie plaats. De geldigheid van je GiftForYou kan via de website gecontroleerd worden.

Verlengen
Het is voor consumenten mogelijk om tot uiterlijk zes maanden na de verloopdatum van een GiftForYou de verlopen GiftForYou te verlengen. Verlengen is onbeperkt mogelijk, met uitzondering van actieproducten. Alles over verlengen is te lezen op de de website van Giftforyou.

Cadeaukaartnaarkeuze.nl gebruikt PostNL post als verzendmethode.
Wanneer je voor 17.00 besteld, sturen wij de cadeaukaarten meteen naar je toe.

Verzendkosten binnen Nederland <€300,-
Bij een bestelling tot €300,- bieden wij in ons afrekenproces de volgende verzendopties aan:

  • Brief €1,95 (zonder Track en Trace-code, eigen risico)
  • Brievenbuspakje €4,35 (Met track en Trace-code)
  • Aangetekend brievenbuspakje €8,45 (Met track en Trace-code & verzekerd)
     

Verzendkosten binnen Nederland >€300,-
Bij een bestelling van €300,- of meer is de verzending gratis. Gratis bestellingen worden door ons als aangetekend brievenbuspakje verstuurd. (Met track en Trace-code & verzekerd) Wanneer je voor 17.00 besteld, sturen wij de cadeaukaarten meteen naar je toe. Cadeaukaartnaarkeuze.nl gebruikt PostNL post als verzendmethode. 

Bezorgen en verzendkosten Buitenland
Cadeaukaartnaarkeuze.nl gebruikt PostNL als verzendmethode naar het buitenland. Bij een bestelling van €300,- of meer is de verzending gratis. Daaronder rekenen wij per bestelling €13,- aan verzendkosten. De verzending wordt dan als pakket verstuurd (Met Track en Trace)

Ophalen in onze winkel
Ben je in de buurt en wil je jouw bestelling ophalen? Dit kan ook. In het afrekenproces kun je aangeven dat je jouw bestelling wilt afhalen. Ophalen is uiteraard kosteloos. 

Vertraagde levering
Vandaag besteld, morgen in huis. Dat is onze belofte en daar kun je op vertrouwen. Gaat het dan nooit mis? Nou ja, bijna nooit. In het uitzonderlijke geval dat het tóch misgaat, kun je van ons verwachten dat we er alles aan doen jouw pakketje alsnog zo snel mogelijk te bezorgen. Zodra we zien dat het misgaat, nemen we direct contact met je op.

GiftForYou Mini High Tea heeft nog geen reviews. Deel uw product ervaring en plaats een review.

Aanbevolen artikelen:

Alternatieve artikelen:

Laatst bekeken items