opc_loader

Menu

Playstation Tegoed 50 Euro

Geweldige Games, Geweldig Entertainment. Met het Playstation Store tegoed voegt de ontvanger gemakkelijk geld toe aan de PlayStationStore.

Vinkje Geldig voor games, demo's en ingame betaalmiddelen. (Bv. kopen van wapens)
Vinkje Compatibel met PS3, PS4, PS Vita en PSP.
Vinkje De playstation Store Kaart is 12 maanden geldig na activatie.

Vinkje Voor 17:00 uur besteld, dezelfde dag verzonden.
Vinkje Gratis inpakservice.
Vinkje Gratis personaliseren met eigen tekst.

Let op! Deze cadeaukaart is gratis te personaliseren met een tekst.

Gratis inpakservice

50,00
Voorraad:
100111 items
Hoe werkt de Playstation Wallet Top Up 50 Euro

1. De ontvanger maakt zijn eigen Sony Entertainment Network account aan op eu.playstation.com/registration. 
2. De ontvanger meld zich aan voor de PlayStation®Store of in de online playstation winkel. 
3. Selecteer de optie “Codes inlossen” (tik voor PS Vita eerst op het optiepictogram onder in het scherm). 
4. Voer de twaalfcijferige vouchercode in en selecteer “Doorgaan”.
5. Volg de instructies op het scherm om de vouchercode in te lossen.

Aanvullende informatie PlayStation Wallet Top Up 
 
Deze voucher met code is uitgegeven door Sony NetworkEntertainment Europe Limited en is uitsluitend inwisselbaar bij de uitgevende instelling door gebruikers van 18 jaar of ouder met een Sony Entertainment Network (SEN) master-account (voorheen bekend als PlaystationNetwork master-account) geregistreerd in Nederland, om een SEN portefeuille vol te storten. SEN accounts zijn onderworpen aan de SEN Algemene Servicevoorwaarden / Gebruikersovereenkomst. SEN portefeuille tegoeden kunnen door gebruikers die een SEN master-account hebben dat geregistreerd is in Nederland, worden gebruikt voor betaling van diensten en producten uit de PlaystationStore. Een Playstation 3, PSP (PlaystationPortable), Playstation Vita, PS4-systeem of een ander Sony compatibel systeem is vereist alsmede breedband, Wi-Fi of 3G internetverbinding (afhankelijk van uw Sony systeem). Gebruiker is verantwoordelijk voor de aansluitkosten van internet. Deze voucher is niet inwisselbaar voor cash geld en kan niet doorverkocht of anderszins ingewisseld worden. hij wordt niet vervangen bij verlies, diefstal, of ander gebruik zonder uw toestemming en is geldig voor eenmalig gebruik. Hij verloopt 12 maanden na aankoopdatum. Voor volledige voorwaarden ga naar www.sonyentertainmentnetwork.com/legal.

Cadeaukaartnaarkeuze.nl gebruikt PostNL post als verzendmethode.
Wanneer je op werkdagen voor 17.00 besteld, sturen wij de cadeaukaarten meteen naar je toe. Hier ontvang je dezelfde dag een track en trace-code van.
PostNL bezorgt aangetekende brieven, pakketten en brievenbuspakjes binnen Nederland van dinsdag tot en met zaterdag. Indien het verzendproces bij PostNL normaal verloopt is de bestelling de meestal volgende werkdag op plaats van bestemming.*


Werkdagen Cadeaukaartnaarkeuze.nl
Maandag    9:00 uur - 17:00 uur
Dinsdag      9:00 uur - 17:00 uur
Woendag    9:00 uur - 17:00 uur
Donderdag 9:00 uur - 17:00 uur
Vrijdag        9:00 uur - 17:00 uur
Zaterdag     Gesloten
Zondag       Gesloten
met uitzondering van officiële feestdagen.
 

Verzendkosten binnen Nederland <€300,-
Bij een bestelling tot €300,- bieden wij in ons afrekenproces de volgende verzendopties aan:

  • Afhalen op onze afhaal-locatie in Heerhugowaard (Middenwaard 59a) (Kosteloos)
  • Brievenbuspakje €4,60 (Met track en Trace-code)
  • Aangetekend brievenbuspakje €9,05 (Met track en Trace-code & verzekerd)
     

Verzendkosten binnen Nederland >€300,-
Bij een bestelling van €300,- of meer is de verzending gratisGratis bestellingen worden door ons als aangetekend brievenbuspakje verstuurd. (Met track en Trace-code & verzekerd) Wanneer je voor 17.00 besteld, sturen wij de cadeaukaarten meteen naar je toe. Cadeaukaartnaarkeuze.nl gebruikt PostNL als verzendmethode. 

Bezorgen en verzendkosten Buitenland
Cadeaukaartnaarkeuze.nl gebruikt PostNL als verzendmethode naar het buitenland. Bij een bestelling van €300,- of meer is de verzending gratis. Daaronder rekenen wij per bestelling €12,55 aan verzendkosten. De verzending wordt als aangetekende brief verstuurd (Met Track en Trace en verzekering). Indien het verzendproces bij PostNL normaal verloopt is de bestelling binnen 2 a 3 werkdagen op plaats van bestemming.*


Verzendkosten cadeaukaarten gecombineerd met extra's binnen Nederland. 
Bij een bestelling waarbij de cadeaukaart gecombineerd (bijvoorbeeld popcorn bij een bioscoopcadeaukaart) bieden wij tot €300,- het volgende in ons afrekenproces aan verzendopties:

  • Pakket Post €7.50 (met Track en Trace-code)
  • Aangetekend Pakket €9,20 (Met track en Trace-code & verzekerd)
  • Afhalen (kosteloos)
  • Verzending boven €300,- worden kosteloos verstuurd.


Ophalen in onze winkel
Ben je in de buurt en wil je jouw bestelling ophalen? Dit kan ook. In het afrekenproces kun je aangeven dat je jouw bestelling wilt afhalen. Ophalen is uiteraard kosteloos. Het adres van onze afhaallocatie is Middenwaard 59a, 1703SC in Heerhugowaard.

*Vertraagde levering
Wanneer je op werkdagen voor 17:00 uur besteld, dan word je bestelling direct verstuurd. Dat is onze belofte en daar kun je op vertrouwen. Gaat het dan nooit mis? Nou ja, bijna nooit. In het uitzonderlijke geval dat het tóch misgaat, kun je van ons verwachten dat we er alles aan doen om te zorgen dat jouw pakketje alsnog zo snel mogelijk bij je terecht komt. Zodra we zien dat het misgaat, nemen we direct contact met je op.