opc_loader

Menu

Wonderbox Romantisch Dineren

Met de Wonderbox Romantisch Dineren heeft de ontvanger keuze uit 325 restaurants voor 1 of meer personen. De cadeaubon is in te leveren bij meer dan 325 Restaurants. (O.a. bij sfeervolle restaurants, bistro's en andere horecagelegenheden.) De Wonderbox is drie jaar en 3 maanden geldig.   

Vinkje Keuze uit meer dan 325 Restaurants.

Vinkje De Wonderbox cadeaukaart is in te leveren via wonderbox.nl
Vinkje De Wonderbox cadeaukaart is drie jaar en 3 maanden geldig vanaf de 
aankoopdatum.
Vinkje De Wonderbox Romantisch Dineren heeft een vaste waarde.

Vinkje Voor 17:00 uur besteld, dezelfde dag verzonden.
Vinkje Gratis inpakservice.
Vinkje Gratis personaliseren met eigen tekst.

Let op! Deze cadeaukaart is gratis te personaliseren met een tekst.

Gratis inpakservice

59,90
Voorraad:
5494415 items
Hoe werkt de Wonderbox Romantisch Dineren?

1. Check de code
    Op de achterzijde van de voucher in de Wonderbox Cadeaukaart vind de ontvanger een unieke 19-cijferige vouchercode. 
    Deze code dient te worden ingevoerd op wonderbox.nl
    De ontvanger ziet direct de verloopdatum van de wonderbox en een overzicht van alle deelnemende locaties.
 
 2. Kies een Locatie
     De ontvanger kiest uit het overzicht op wonderbox.nl een locatie.
  
  3. Reserveer bij de locatie
      De ontvanger reserveert bij de gekozen locatie en vemeld hierbij dat er een e-ticket word ingeleverd als betaalmiddel.
  
  4. Bevestiging belevenis.
     Bevestig de locatie op de website van wonderbox.nl. Hierbij wordt om de pincode van de voucher gevraagd. De ontvanger 
     ontvangt zijn e-ticket op het ingevoerde e-mailadres. 
  
   5. Ontvanger neemt e-ticket mee.
        De ontvanger print het e-ticket of laat deze via de telefoon scannen bij de locatie op de afgesproken datum.

Let op! Het is niet mogelijk om het voucher in de wonderbox direct bij de locatie in te leveren. Eerst dient via de website van wonderbox een locatie te worden gekozen. Dan wordt er meteen een e-ticket aangemaakt. Ter plaatse bij de locatie kan de ontvanger met het e-ticket gaan genieten.

Aanvullende informatie Wonderbox
 
Reserveren met een Wonderbox e-ticket
De ontvanger reserveert met het Wonderbox e-ticket direct telefonisch bij het hotel, restaurant, saunacomplex of de activiteit van je keuze. Voordat de ontvanger de Wonderbox kan verzilveren dient deze dus eerst de voucher uit het doosje op de website om te zetten in een e-ticket voor een specifieke locatie. De contactgegevens van deze locaties vind de ontvanger terug op de website. Meld bij een telefonische reservering altijd dat je in bezit bent van een Wonderbox e-ticket. De reservering is een transactie tussen de locatie en de klant die de reserveringsaanvraag indient. Aan reserveringsaanvragen kunnen geen rechten worden ontleend. Aanbieders behouden zich het recht voor om reserveringen te weigeren.

Wonderbox is te verzilveren op basis van plaats- en prijsbeschikbaarheid van de locaties. Zij zijn gerechtigd om Wonderbox te weigeren bij beperkte beschikbaarheid. Bij aankomst dient de gebruiker van Wonderbox het e-ticket in te leveren bij de betreffende locatie.

Annuleren
Annuleren van een reservering: indien de ontvanger een definitieve reservering wilt annuleren kunnen hier voorwaarden aan verbonden zijn. Bij een hotelreservering worden vaak annuleringskosten in rekening gebracht. Hiervoor verwijzen wij de ontvanger graag naar de geldende annuleringsvoorwaarden van het hotel waar je gereserveerd hebt. Ieder hotel heeft eigen annuleringsvoorwaarden. In geval van een no-show (niet nakomen van de reservering) komt de waarde van de Wonderbox te vervallen. Het e-ticket wordt dan als ingeleverd beschouwd.

Prijzen en betalingen
De genoemde prijzen voor de aangeboden producten en diensten zijn in euro’s en eventuele belastingen, eventuele reserveringskosten en eventuele extra’s die de ontvanger gebruikt. Wonderbox is vrijgegeven van BTW. Genoemde prijzen zijn altijd onder voorbehoud. Betaling dient direct te geschieden bij het afronden van de bestelling.

Omruilen
Het is niet mogelijk de Wonderbox om te ruilen voor geld. Het is wel mogelijk een wonderbox om te ruilen voor een ander thema van dezelfde wonderbox verpakkingslijn. Alles over omruilen is te lezen op de website van wonderbox.

Verlies
Iedere wonderbox voucher heeft een unieke code die slechts eenmaal wordt verstrekt. Bij verlies, diefstal en/of beschadiging van de voucher, waardoor deze niet meer bruikbaar wordt geacht, keert wonderbox B.V. geen nieuwe voucher uit. De ontvanger dient de voucher zorgvuldig te bewaren.

Geldigheid
wonderbox is vanaf de dag van uitgifte 2 jaar geldig, tenzij anders vermeld. De voucher dient voor het einde van de geldigheidstermijn te zijn ingewisseld voor een e-ticket én te zijn ingeleverd bij de gekozen locatie. Alleen wonderbox vouchers met een geldige en door Wonderbox geactiveerde code zijn geldig. wonderbox behoudt zicht het recht voor de unieke code bij het niet nakomen van de betalings- en/of reserveringsverplichting te blokkeren, waarmee de waarde onomkeerbaar komt te vervallen. Na het verlopen van de geldigheidstermijn vindt geen restitutie plaats. De geldigheid van je wonderbox kan via de website gecontroleerd worden.

Verlengen
Het is voor consumenten mogelijk om tot uiterlijk zes maanden na de verloopdatum van een wonderbox de verlopen Wonderbox te verlengen. Verlengen is onbeperkt mogelijk, met uitzondering van actieproducten. Alles over verlengen is te lezen op de de website van Wonderbox.

Cadeaukaartnaarkeuze.nl gebruikt PostNL post als verzendmethode.
Wanneer je op werkdagen voor 17.00 besteld, sturen wij de cadeaukaarten meteen naar je toe. Hier ontvang je dezelfde dag een track en trace-code van.
PostNL bezorgt aangetekende brieven, pakketten en brievenbuspakjes binnen Nederland van dinsdag tot en met zaterdag. Indien het verzendproces bij PostNL normaal verloopt is de bestelling de meestal volgende werkdag op plaats van bestemming.*


Werkdagen Cadeaukaartnaarkeuze.nl
Maandag    9:00 uur - 17:00 uur
Dinsdag      9:00 uur - 17:00 uur
Woendag    9:00 uur - 17:00 uur
Donderdag 9:00 uur - 17:00 uur
Vrijdag        9:00 uur - 17:00 uur
Zaterdag     Gesloten
Zondag       Gesloten
met uitzondering van officiële feestdagen.
 

Verzendkosten binnen Nederland <€300,-
Bij een bestelling tot €300,- bieden wij in ons afrekenproces de volgende verzendopties aan:

  • Afhalen op onze afhaal-locatie in Heerhugowaard (Middenwaard 59a) (Kosteloos)
  • Brievenbuspakje €4,60 (Met track en Trace-code)
  • Aangetekend brievenbuspakje €9,05 (Met track en Trace-code & verzekerd)
     

Verzendkosten binnen Nederland >€300,-
Bij een bestelling van €300,- of meer is de verzending gratisGratis bestellingen worden door ons als aangetekend brievenbuspakje verstuurd. (Met track en Trace-code & verzekerd) Wanneer je voor 17.00 besteld, sturen wij de cadeaukaarten meteen naar je toe. Cadeaukaartnaarkeuze.nl gebruikt PostNL als verzendmethode. 

Bezorgen en verzendkosten Buitenland
Cadeaukaartnaarkeuze.nl gebruikt PostNL als verzendmethode naar het buitenland. Bij een bestelling van €300,- of meer is de verzending gratis. Daaronder rekenen wij per bestelling €12,55 aan verzendkosten. De verzending wordt als aangetekende brief verstuurd (Met Track en Trace en verzekering). Indien het verzendproces bij PostNL normaal verloopt is de bestelling binnen 2 a 3 werkdagen op plaats van bestemming.*


Verzendkosten cadeaukaarten gecombineerd met extra's binnen Nederland. 
Bij een bestelling waarbij de cadeaukaart gecombineerd (bijvoorbeeld popcorn bij een bioscoopcadeaukaart) bieden wij tot €300,- het volgende in ons afrekenproces aan verzendopties:

  • Pakket Post €7.50 (met Track en Trace-code)
  • Aangetekend Pakket €9,20 (Met track en Trace-code & verzekerd)
  • Afhalen (kosteloos)
  • Verzending boven €300,- worden kosteloos verstuurd.


Ophalen in onze winkel
Ben je in de buurt en wil je jouw bestelling ophalen? Dit kan ook. In het afrekenproces kun je aangeven dat je jouw bestelling wilt afhalen. Ophalen is uiteraard kosteloos. Het adres van onze afhaallocatie is Middenwaard 59a, 1703SC in Heerhugowaard.

*Vertraagde levering
Wanneer je op werkdagen voor 17:00 uur besteld, dan word je bestelling direct verstuurd. Dat is onze belofte en daar kun je op vertrouwen. Gaat het dan nooit mis? Nou ja, bijna nooit. In het uitzonderlijke geval dat het tóch misgaat, kun je van ons verwachten dat we er alles aan doen om te zorgen dat jouw pakketje alsnog zo snel mogelijk bij je terecht komt. Zodra we zien dat het misgaat, nemen we direct contact met je op.