opc_loader

Menu

KidsCadeau giftcard

Dé cadeaukaart voor kinderen! De KidsCadeau Giftcard is landelijk te besteden voor speelgoed, kleding, boeken, activiteiten en meer! De Kids Cadeaukaart is o.a. te besteden bij Top1Toys, Hema, Monkeytown, Donald Duck. De KidsCadeau Giftcard is in delen te besteden, oplaadbaar tussen €5,- en 150,-. De cadeaubon is 3 jaar geldig na uitgifte.

Vinkje Oplaadbaar tussen €5,- en €150,-
Vinkje Te besteden bij o.a. Top1Toys, Hema, Monkeytown, Donald Duck en C&A.

Vinkje Het saldo kan ik één keer of in delen worden verzilverd.
Vinkje De KidsCadeau Giftcard is 3 jaar geldig.

Vinkje Voor 17:00 uur besteld, dezelfde dag verzonden.
Vinkje Gratis inpakservice.
Vinkje Gratis personaliseren met eigen tekst.

Let op! Deze cadeaukaart is gratis te personaliseren met een tekst.

Kies gewenste bedrag

Gratis inpakservice

0,00
Voorraad:
1002145 items
Hoe werkt de KidsCadeau Giftcard?

1. De ontvanger ontvangt de KidsCadeau Giftcard.
2. Vervolgens kan deze besteed worden in de winkels van: C&A, Perry Sport, Top 1 Toys, Monkey Town, Aktie Sport en Hema.
3. De cadeaukaart mag in delen worden besteed. 

Aanvullende informatie KidsCadeau Giftcard 
 
Met de Cadeaukaart kan de Houder betalingen verrichten voor diensten en/of goederen bij Acceptanten. De Houder verleent hierbij een onherroepelijke volmacht aan Intersolve EGI en verleent voor zover nodig opdracht om het bedrag dat gemoeid is met de betaling, althans dat gedeelte van de betaling dat met de Cadeaukaart is betaald, aan de Acceptant te betalen. Afschrijving van het tegoed op de Cadeaukaart heeft plaats op het moment dat Houder de betaling heeft verricht, althans zal die afschrijving per die datum worden geadministreerd, De Houder wordt geacht te hebben ingestemd met de betaalopdracht door overhandiging van de Cadeaukaart aan de Acceptant of door invoering van de unieke code op de website van een Acceptant. Daarna kan de Houder een betaling niet meer herroepen.
De Houder kan met Cadeaukaart betalingen verrichten van bedragen tot de hoogte van het Tegoed. De Houder kan Cadeaukaart in een keer of in delen besteden totdat het totale Tegoed is gebruikt.

Cadeaukaartnaarkeuze.nl gebruikt PostNL post als verzendmethode.
Wanneer je op werkdagen voor 17.00 besteld, sturen wij de cadeaukaarten meteen naar je toe. Hier ontvang je dezelfde dag een track en trace-code van.
PostNL bezorgt aangetekende brieven, pakketten en brievenbuspakjes binnen Nederland van dinsdag tot en met zaterdag. Indien het verzendproces bij PostNL normaal verloopt is de bestelling de meestal volgende werkdag op plaats van bestemming.*


Werkdagen Cadeaukaartnaarkeuze.nl
Maandag    9:00 uur - 17:00 uur
Dinsdag      9:00 uur - 17:00 uur
Woendag    9:00 uur - 17:00 uur
Donderdag 9:00 uur - 17:00 uur
Vrijdag        9:00 uur - 17:00 uur
Zaterdag     Gesloten
Zondag       Gesloten
met uitzondering van officiële feestdagen.
 

Verzendkosten binnen Nederland <€300,-
Bij een bestelling tot €300,- bieden wij in ons afrekenproces de volgende verzendopties aan:

  • Afhalen op onze afhaal-locatie in Heerhugowaard (Middenwaard 59a) (Kosteloos)
  • Brievenbuspakje €4,60 (Met track en Trace-code)
  • Aangetekend brievenbuspakje €9,05 (Met track en Trace-code & verzekerd)
     

Verzendkosten binnen Nederland >€300,-
Bij een bestelling van €300,- of meer is de verzending gratisGratis bestellingen worden door ons als aangetekend brievenbuspakje verstuurd. (Met track en Trace-code & verzekerd) Wanneer je voor 17.00 besteld, sturen wij de cadeaukaarten meteen naar je toe. Cadeaukaartnaarkeuze.nl gebruikt PostNL als verzendmethode. 

Bezorgen en verzendkosten Buitenland
Cadeaukaartnaarkeuze.nl gebruikt PostNL als verzendmethode naar het buitenland. Bij een bestelling van €300,- of meer is de verzending gratis. Daaronder rekenen wij per bestelling €12,55 aan verzendkosten. De verzending wordt als aangetekende brief verstuurd (Met Track en Trace en verzekering). Indien het verzendproces bij PostNL normaal verloopt is de bestelling binnen 2 a 3 werkdagen op plaats van bestemming.*


Verzendkosten cadeaukaarten gecombineerd met extra's binnen Nederland. 
Bij een bestelling waarbij de cadeaukaart gecombineerd (bijvoorbeeld popcorn bij een bioscoopcadeaukaart) bieden wij tot €300,- het volgende in ons afrekenproces aan verzendopties:

  • Pakket Post €7.50 (met Track en Trace-code)
  • Aangetekend Pakket €9,20 (Met track en Trace-code & verzekerd)
  • Afhalen (kosteloos)
  • Verzending boven €300,- worden kosteloos verstuurd.


Ophalen in onze winkel
Ben je in de buurt en wil je jouw bestelling ophalen? Dit kan ook. In het afrekenproces kun je aangeven dat je jouw bestelling wilt afhalen. Ophalen is uiteraard kosteloos. Het adres van onze afhaallocatie is Middenwaard 59a, 1703SC in Heerhugowaard.

*Vertraagde levering
Wanneer je op werkdagen voor 17:00 uur besteld, dan word je bestelling direct verstuurd. Dat is onze belofte en daar kun je op vertrouwen. Gaat het dan nooit mis? Nou ja, bijna nooit. In het uitzonderlijke geval dat het tóch misgaat, kun je van ons verwachten dat we er alles aan doen om te zorgen dat jouw pakketje alsnog zo snel mogelijk bij je terecht komt. Zodra we zien dat het misgaat, nemen we direct contact met je op.