opc_loader

Menu

GiftForYou Happy Birthday

De GiftForYou Happy Birthday is geldig voor meer dan 1000 belevenissen. O.a. Uitje, Varen, Sauna, Escape room, Proeverijen, Sensatie en veel meer! De GiftForYou Happy Birthday is 3 jaar en 3 maanden geldig.   

Vinkje Oplaadbaar tussen €10,- en €150,-
Vinkje Keuze uit meer dan 1000 belevenissen.

Vinkje Te besteden via giftforyou.nl.
Vinkje Vanaf de dag van uitgifte 3 jaar en 3 maanden geldig.
Vinkje 
Voor 17:00 uur besteld, dezelfde dag verzonden.
Vinkje Gratis inpakservice.
Vinkje Gratis personaliseren met eigen tekst.

Let op! Deze cadeaukaart is gratis te personaliseren met een tekst.

Kies gewenste bedrag

Gratis inpakservice

0,00
Voorraad:
15454 items
Hoe werkt de Giftforyou Happy Birthday?

1. Check de code
    Op de achterzijde van de voucher in de GiftForYou Cadeaukaart vind de ontvanger een unieke 19-cijferige vouchercode. 
    Deze code dient te worden ingevoerd op giftforyou.nl
    De ontvanger ziet direct de verloopdatum van de giftforyou en een overzicht van alle deelnemende locaties.
 
 2. Kies een Locatie
     De ontvanger kiest uit het overzicht op giftforyou.nl een locatie.
  
  3. Reserveer bij de locatie
      De ontvanger reserveert bij de gekozen locatie en vemeld hierbij dat er een e-ticket word ingeleverd als betaalmiddel.
  
  4. Bevestiging belevenis.
     Bevestig de locatie op de website van giftforyou.nl. Hierbij wordt om de pincode van de voucher gevraagd. De ontvanger 
     ontvangt zijn e-ticket op het ingevoerde e-mailadres. 
  
   5. Ontvanger neemt e-ticket mee.
        De ontvanger print het e-ticket of laat deze via de telefoon scannen bij de locatie op de afgesproken datum.

Let op! Het is niet mogelijk om het voucher in de GiftForYou direct bij de locatie in te leveren. Eerst dient via de website van GiftForYou een locatie te worden gekozen. Dan wordt er meteen een e-ticket aangemaakt. Ter plaatse bij de locatie kan de ontvanger met het e-ticket gaan genieten.

Aanvullende Informatie GiftForYou
 
Reserveren met een GiftForYou e-ticket
De ontvanger reserveert met het GiftForYou e-ticket direct telefonisch bij het hotel, restaurant, saunacomplex of de activiteit van je keuze. Voordat de ontvanger de GiftForYou kan verzilveren dient deze dus eerst de voucher uit het doosje op de website om te zetten in een e-ticket voor een specifieke locatie. De contactgegevens van deze locaties vind de ontvanger terug op de website. Meld bij een telefonische reservering altijd dat je in bezit bent van een GiftForYou e-ticket. De reservering is een transactie tussen de locatie en de klant die de reserveringsaanvraag indient. Aan reserveringsaanvragen kunnen geen rechten worden ontleend. Aanbieders behouden zich het recht voor om reserveringen te weigeren.

GiftForYou is te verzilveren op basis van plaats- en prijsbeschikbaarheid van de locaties. Zij zijn gerechtigd om GiftForYou te weigeren bij beperkte beschikbaarheid. Bij aankomst dient de gebruiker van GiftForYou het e-ticket in te leveren bij de betreffende locatie.

Annuleren
Annuleren van een reservering: indien de ontvanger een definitieve reservering wilt annuleren kunnen hier voorwaarden aan verbonden zijn. Bij een hotelreservering worden vaak annuleringskosten in rekening gebracht. Hiervoor verwijzen wij de ontvanger graag naar de geldende annuleringsvoorwaarden van het hotel waar je gereserveerd hebt. Ieder hotel heeft eigen annuleringsvoorwaarden. In geval van een no-show (niet nakomen van de reservering) komt de waarde van de GiftForYou te vervallen. Het e-ticket wordt dan als ingeleverd beschouwd.

Prijzen en betalingen
De genoemde prijzen voor de aangeboden producten en diensten zijn in euro’s en eventuele belastingen, eventuele reserveringskosten en eventuele extra’s die de ontvanger gebruikt. GiftForYou is vrijgegeven van BTW. Genoemde prijzen zijn altijd onder voorbehoud. Betaling dient direct te geschieden bij het afronden van de bestelling.

Omruilen
Het is niet mogelijk GiftForYou om te ruilen voor geld. Het is wel mogelijk een GiftForYou om te ruilen voor een ander thema van dezelfde GiftForYou verpakkingslijn. Alles over omruilen is te lezen op de website van giftforyou

Verlies
Iedere GiftForYou voucher heeft een unieke code die slechts eenmaal wordt verstrekt. Bij verlies, diefstal en/of beschadiging van de voucher, waardoor deze niet meer bruikbaar wordt geacht, keert GiftFor2 B.V. geen nieuwe voucher uit. De ontvanger dient de voucher zorgvuldig te bewaren.

Geldigheid
GiftForYou is vanaf de dag van uitgifte 3 jaar en 3 maanden geldig, tenzij anders vermeld. De voucher dient voor het einde van de geldigheidstermijn te zijn ingewisseld voor een e-ticket én te zijn ingeleverd bij de gekozen locatie. Alleen GiftForYou vouchers met een geldige en door GiftForYou geactiveerde code zijn geldig. GiftForYou behoudt zicht het recht voor de unieke code bij het niet nakomen van de betalings- en/of reserveringsverplichting te blokkeren, waarmee de waarde onomkeerbaar komt te vervallen. Na het verlopen van de geldigheidstermijn vindt geen restitutie plaats. De geldigheid van je GiftForYou kan via de website gecontroleerd worden.

Verlengen
Het is voor consumenten mogelijk om tot uiterlijk zes maanden na de verloopdatum van een GiftForYou de verlopen GiftForYou te verlengen. Verlengen is onbeperkt mogelijk, met uitzondering van actieproducten. Alles over verlengen is te lezen op de de website van Giftforyou.

Cadeaukaartnaarkeuze.nl gebruikt PostNL post als verzendmethode.
Wanneer je op werkdagen voor 17.00 besteld, sturen wij de cadeaukaarten meteen naar je toe. Hier ontvang je dezelfde dag een track en trace-code van.
PostNL bezorgt aangetekende brieven, pakketten en brievenbuspakjes binnen Nederland van dinsdag tot en met zaterdag. Indien het verzendproces bij PostNL normaal verloopt is de bestelling de meestal volgende werkdag op plaats van bestemming.*


Werkdagen Cadeaukaartnaarkeuze.nl
Maandag    9:00 uur - 17:00 uur
Dinsdag      9:00 uur - 17:00 uur
Woendag    9:00 uur - 17:00 uur
Donderdag 9:00 uur - 17:00 uur
Vrijdag        9:00 uur - 17:00 uur
Zaterdag     Gesloten
Zondag       Gesloten
met uitzondering van officiële feestdagen.
 

Verzendkosten binnen Nederland <€300,-
Bij een bestelling tot €300,- bieden wij in ons afrekenproces de volgende verzendopties aan:

  • Afhalen op onze afhaal-locatie in Heerhugowaard (Middenwaard 59a) (Kosteloos)
  • Brievenbuspakje €4,60 (Met track en Trace-code)
  • Aangetekend brievenbuspakje €9,05 (Met track en Trace-code & verzekerd)
     

Verzendkosten binnen Nederland >€300,-
Bij een bestelling van €300,- of meer is de verzending gratisGratis bestellingen worden door ons als aangetekend brievenbuspakje verstuurd. (Met track en Trace-code & verzekerd) Wanneer je voor 17.00 besteld, sturen wij de cadeaukaarten meteen naar je toe. Cadeaukaartnaarkeuze.nl gebruikt PostNL als verzendmethode. 

Bezorgen en verzendkosten Buitenland
Cadeaukaartnaarkeuze.nl gebruikt PostNL als verzendmethode naar het buitenland. Bij een bestelling van €300,- of meer is de verzending gratis. Daaronder rekenen wij per bestelling €12,55 aan verzendkosten. De verzending wordt als aangetekende brief verstuurd (Met Track en Trace en verzekering). Indien het verzendproces bij PostNL normaal verloopt is de bestelling binnen 2 a 3 werkdagen op plaats van bestemming.*


Verzendkosten cadeaukaarten gecombineerd met extra's binnen Nederland. 
Bij een bestelling waarbij de cadeaukaart gecombineerd (bijvoorbeeld popcorn bij een bioscoopcadeaukaart) bieden wij tot €300,- het volgende in ons afrekenproces aan verzendopties:

  • Pakket Post €7.50 (met Track en Trace-code)
  • Aangetekend Pakket €9,20 (Met track en Trace-code & verzekerd)
  • Afhalen (kosteloos)
  • Verzending boven €300,- worden kosteloos verstuurd.


Ophalen in onze winkel
Ben je in de buurt en wil je jouw bestelling ophalen? Dit kan ook. In het afrekenproces kun je aangeven dat je jouw bestelling wilt afhalen. Ophalen is uiteraard kosteloos. Het adres van onze afhaallocatie is Middenwaard 59a, 1703SC in Heerhugowaard.

*Vertraagde levering
Wanneer je op werkdagen voor 17:00 uur besteld, dan word je bestelling direct verstuurd. Dat is onze belofte en daar kun je op vertrouwen. Gaat het dan nooit mis? Nou ja, bijna nooit. In het uitzonderlijke geval dat het tóch misgaat, kun je van ons verwachten dat we er alles aan doen om te zorgen dat jouw pakketje alsnog zo snel mogelijk bij je terecht komt. Zodra we zien dat het misgaat, nemen we direct contact met je op.